Kapcsolatfelvétel és a szerződéskötési folyamat menete

Kedves Érdeklődő!

Az alábbiakban összefoglaljuk mire számíthatsz, ha kapcsolatba kerülsz velünk.

Amikor beérkezik hozzánk a jelentkezésed, a lehető legrövidebb időn belül (vagy az általad meghatározott időintervallumban) felvesszük veled a kapcsolatot. Elmagyarázzuk neked a lakástakarékpénztári lehetőségeket, és megválaszoljuk a felmerült kérdéseidet.

Ha ezek után úgy ítéled meg, hogy komolyan érdekel a lakástakarék, és szeretnél számlát is nyitni, akkor telefonon, valamilyen online kommunikációs felületen (Messenger, Zoom, Viber stb.) vagy adott esetben személyesen is tudunk veled találkozni. Ebben az esetben célszerű úgy szervezned a beszélgetésünket, hogy veled legyen az is, aki a döntésedben segítségedre lehet.

Ha mindent értesz, és tudod, hogy milyen összegben és hány számlát szeretnél nyitni, kitöltjük a szükséges dokumentumokat. Ha személyesen találkozunk, akkor ezt közösen, együtt tesszük meg. Ha nem személyesen találkozunk, akkor el fogjuk kérni a számlanyitáshoz szükséges adatokat, ezek alapján kitöltjük neked a szükséges dokumentumokat, postán elküldjük aláírásra az általad megadott címre, és ha aláírva visszaküldted, eljuttatjuk a pénzintézethez. Ezt követően egyeztetjük, hogy mikor tudod elutalni a lakástakarék számlád indításához szükséges összeget (több számla esetén összegeket) a pénzintézet számlájára.

A megtakarítás akkor indul el, ha a helyesen kitöltött és a pénzintézetbe bejuttatott dokumentumokon kívül a számlanyitási díj, a számlavezetési díj (150-300,- Ft / hó), és az első havi díj is kiegyenlítésre került.

A számlanyitási díj az Ersténél most ingyenes.

Díj- és kötelezettség mentesen!

Add meg kérlek telefonszámodat, és azt az időintervallumot, amikor leginkább alkalmas számodra, hogy személyes tanácsadód keressen!

ATC_Lakástakarékpénztár követő

Rugalmas ügyintézés.
Igényeid szerint, akár személyesen, telefonon vagy online.