Körbevesz minket a modern kor által szült káros sugárzás, ami hozzájárul a kimerültség és több tucat súlyos betegség kialakulásához

30 éves magyar találmány, amivel a káros sugárzást 90-95%-kal tudod csökkenteni

Hogyan hat az egészségedre a káros sugárzás, és mit tudsz tenni ellene?

Az 5G sugárzás káros hatása okot ad a félelemre vagy csak városi legenda?

Te is szoktál fáradtan ébredni úgy, mintha fát vágtak volna a hátadon? Veled is előfordul, hogy álmatlanul forogsz éjszakánként? Ha igen, ne csodálkozz! Túl sok hatás ér minket naponta, sok információ, zaj, megfelelés, stressz, ami gyakran fejfájást is okozhat! Arról nem is beszélve, hogy körbevesz minket a modern kor által szült káros sugárzás, amit szabad szemmel nem is látunk.

Ha nem pihened ki magad, nem tudsz mélyen, pihentetően aludni, akkor hosszú távon az alváshiány krónikus folyamatokhoz vezethet!

Ha Te is elkerülnéd:

 • a fáradságot

 • a fejfájást

 • a koncentráció hiányát

 • a tanulási nehézségeket

 • a legyengült immunrendszer kialakulását

 • a krónikus gyulladásokat

 • a rákos, daganatos betegségeket

 • akkor olvass tovább, mert ez az oldal kimondottan neked szól!

Ha állandóan fáradt vagy, fáj a fejed, előbb-utóbb hibázni fogsz, aminek komoly következményei lehetnek.

Hiába próbálsz tanulni, ha nem fog az agyad, nem tudsz koncentrálni és nem marad meg semmi a fejedben, felesleges időt veszítesz és nem leszel hatékony.

A legtöbb embernek eszébe sem jut, hogy munka vagy tanulás közben, kint a konyhában, a hálóban, vagy utazás közben autóban vagy villamoson, a bevásárló központban, egyszóval szinte mindenhol a modern kor eszközei miatt hihetetlen mennyiségű sugárzás, elektroszmog ér bennünket.

Ezek közül csak néhány példa:

 • mobiltelefon: 5G, 4G, 3G, Wi-Fi, GPS, akkumulátor

 • adótornyok

 • autó és tömegközlekedési eszközök: az elektronikus rendszerek sok kilométernyi kábelt, ezernyi csatlakozót tartalmaznak; generátort, motort, akkumulátort stb.

 • mikróhullámú sütő, indukciós főzőlap, egyéb konyhai eszközök

 • bébi figyelő

 • a ház elektromos hálózata, világítás stb.

 • okos eszközök, informatikai eszközök

 • szépségszalonban használt berendezések

 • magas feszültségű vezetékek

 • földsugárzás – vízér – Hartmann zónák

 • radioaktív sugárzás

Miért tennéd ki magad felesleges kockázatnak, ha van megoldás arra, hogyan csökkentsük 90-95%-kal a sugárzás mértékét!

 A telefon sugárzásának mérése bekapcsolt állapotban használat nélkül, használat közben és a sugárzást csökkentő védelmi kártya használatával.

Reméljük, hogy soha nem történik meg, de komoly kockázatot jelenthet az is, ha egy atomerőmű sérül, mert kihatással lehet a természetre, az emberi szervezetre, visszafordíthatatlan, egészségre káros folyamatokat indíthat el. Létezhet olyan technológia, amely védelmet biztosíthat mindezekre is?

Régen, a kórházakba az idős emberek kerültek be, mert hosszú idő alatt kifáradt a szervezetük, és így gyűjtöttek össze betegségeket. Ma már sokkal rövidebb idő alatt érik el az emberek, hogy egyre nagyobb a baj. Napjainkban szinte hátborzongató látni, hogy kisgyerekek is milyen súlyos betegségekkel küzdenek.

Az onkológián évről-évre egyre több a fiatal?

A statisztikai adatok szerint egyre több a beteg ember?

Terhelt az egészségügyi rendszer?

Mi az oka ennek a folyamatnak?

Mi változott az elmúlt néhány évtizedben?

Mi lehet a megoldás?

Máshogy is alakulhat az életed…

Képzelj el egy olyan jövőt, ahol nincsen alvászavarod. 

Ahol nem fáj rendszeresen a fejed és már nem vagy fáradékony.

Nem vagy érthetetlenül, és állandóan frusztrált, ideges, ingerült.

Az immunrendszered nincs állandó teher alatt.

Ahol a daganatos, rákos betegség kockázata csökken.

És nem jön el soha az a pillanat, hogy a szeretteidet kell látogatni az kórházban.

Legyen inkább az alábbiak szerint:

Kipihenten ébredsz.

Nyugodtan, boldogan, mosolyogva éled az életed.

Pislákoló munkakedv helyett, újra tudsz koncentrálni, fókuszálni a munkára, könnyen tanulni.

A családban újra kedves kommunikáció alakul ki. 

Az immunrendszered optimálisan működik.

Az egészség, a humor visszaköltözik az életedbe.

Továbbra is használod a modern eszközeidet, kockázatok nélkül!

Létezik egy több mint 30 éves magyar találmány, amivel a káros sugárzást 90-95%-kal tudod csökkenteni:

Ági (Budapest)

Amióta gondoskodtam a védelemről, nyugodtabb vagyok, mert tudom használni az eszközeimet, biztonságosan…
„Első hallásra azonnal döntöttem, és megvásároltam magamnak a kártyát a telefonhoz és a kis korongot is. Egészségügyben dolgozom, pontosan értettem a lényeget. Pontosan tudtam, hogy nem kellene, de mégis minden éjjel a fejem mellett volt a telefonom bekapcsolva, hogy idős szüleim elérjenek, ha szükség van rám. Amióta gondoskodtam a védelemről, nyugodtabb vagyok, mert tudom használni az eszközeimet, biztonságosan. Az autóban is elnézőbb vagyok a közlekedés résztvevőivel szemben, kevesebbet idegeskedem.

Eszter (Dunakeszi)

Hálás vagyok, mert a jó alvás és a könnyed ébredésem mindent megért… „Krisztinától kölcsön kaptam a nagy korongot, mert arról panaszkodtam, hogy nem tudok nyugodtan és mélyen aludni. Szellemi munkát végzek, folyamatosan kattog az agyam, így folyamatosan fáradtan ébredek reggelente, hiába a sok folyadék, a sok vitamin, a mozgás. Miután használtam, visszaadtam azzal a döntéssel, hogy 1-2 hónapon belül én is veszek magamnak. A korong hiánya gyors cselekvésre késztetett, pár nap múlva úgy döntöttem, hogy nem várok. Megvásároltam én is a nagy szettet: Kártya, kis korong, nagy korong. Praktikus, mert oda viszem magammal, ahová éppen tartok. Hálás vagyok, mert a jó alvás és a könnyed ébredésem mindent megért. Vezető vagyok, a kollégáim is valahogy jobban szeretnek mostanában. Mosolyra fel!

Zsolt (Zala megye)

Bevallom fenntartásokkal kezeltem ennek a jelentőségét. De úgy voltam vele, hogy az egészségem mindennél többet ér, tehát nem kockáztatok. Most már így utólag látom, érzékelem, hogy nagyon jó döntés volt. Első körben a kis szettet vásároltam meg magamnak (Kártya a telefonhoz + kis korong) és családomnak, majd ezt követően a teljes telek védelmet is. A telken őzikék látogatnak, a zöldség és gyümölcs finomabb, mint eddig bármikor. Barátaimnak is jó szívvel ajánlottam.

Krisztina (Budapest)

Korábbi csípőfájdalmam megszűnt, amióta mindig nálam van… „Ajándékba kaptam a telefonomhoz a kártyát és a kis korongot. Használat során, rövid időn belül érzékeltem, hogy a telefonom nem forrósodik fel, és ha a fülemnél tartom, nem érzem a „vibrációt”, mint korábban, amitől egy idő után megfájdult a fejem. A korong mindig nálam van a zsebemben, ha az utcán közlekedem, vagy éppen az autóban vezetek. Korábbi csípőfájdalmam megszűnt, amióta mindig nálam van (sejtpotenciál). Döbbent voltam, amikor tudatosult bennem, hogy mekkora a terhelés egy bébi figyelő használatakor vagy kint a konyhában, főzés közben az indukciós főzőlapot használva. Megvettem a nagy korongot, használom a konyhában, amikor ott tartózkodom, és este az ágyam alatt helyezem el lefekvéskor. Az alvás minősége jelentős változást hozott. Sok az energiám, sok mindent csinálok… Minden helyzetben, amikor lehetőség van rá, beszélek a védelem fontosságáról, mert szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a környezetem is tudatosabban figyeljen saját magára és szeretteire.

Csaba (Dunaszerdahely)

Amióta megvásároltam a hordozható védelmet, a kislányunk és anyukája is, sokkal jobban alszanak… „Középfiatal apuka vagyok, pici kislányunk gondoskodott az éber alvásunkról. Mondhatom, hogy így ötven felé a regeneráció nem olyan, mint húszévesen. Bébi figyelőt mi nem használtunk, de mélységesen ledöbbentettek a mérési számok. Igyekszem odafigyelni a családomra, sokat vagyunk kint a természetben, de én is tudom, hogy a negatív sugárzások hatással vannak az emberi szervezet működésére. Nem véletlen az sem, hogy ezt a jelenséget az állatok is pontosan érzékelik. Amióta megvásároltam a hordozható védelmet (kártya, kis korong és a nagy korong), a kislányunk és anyukája is, sokkal jobban alszanak. A vidám reggeli percek pedig motivációt adnak a hétköznapi kihívásokkal szemben. Valahogy, úgy könnyebben mennek a dolgok.

 Mérnöki mérések:

Sugárzásmérés: az elektromágneses sugárzás (elektroszmog) mértékét amerikai laboratóriumban rendszeresen hitelesített mérőműszerekkel mérjük, 15 éves garanciavállalással. Több mérési ponton elemezzük a káros hatást a veszélyforrások feltárása során.

Mérjük az elektroszmog paramétereit (elektromos tér, mágneses tér, nagyfrekvenciás teljesítmény sűrűség), radioaktív sugárzást, geokozmikus pathogén torzulásokat (vízér, Hartmann kereszteződés mágneses tereit).

A kormány és az EU törvényben írja elő, hogy a munkáltató köteles gondoskodni a munkahelyeken az emberek káros sugárzás elleni védelméről

Közintézményekben, irodákban, üzemekben, ipari létesítményekben, kereskedelmi hálózatok épületeiben, a munkáltatóknak a fizikai tényezők (elektromágneses terek) hatásának kitett munkavállalókra vonatkozó minimális egészségi és biztonsági követelményekről szóló 33/2016. (XI. 29.) EMMI rendelet (a továbbiakban: Rendelet) értelmében, kötelező az elektromágneses kitettség szerinti kockázatértékelést elvégeztetni.

A kötelezettséget, a 2013. évi 2013/35/EU irányelv előírásainak megfelelően állapította meg minden uniós tagállam.

A Rendelet értelmében az elektromágneses sugárzás mérését követően, amennyiben a kockázatértékelés szerint a sugárzás mértéke meghaladja a jogszabály szerinti határértéket, úgy a munkáltatóknak kötelező gondoskodni a munkavállalók sugárzás védelméről.

Amennyiben a munkáltató a fentieket elmulasztja, pénzbírságra számíthat a kormányhivatalok ellenőrzésekor, valamint, ha a munkavállaló megbetegszik, kártérítési pert indíthat a munkáltató ellen, amit a jogszabályi kötelezettség miatt meg fog nyerni.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az elektroszmogot hivatalosan súlyosan egészségkárosító kategóriába sorolta (2B rákkeltő kategória) ugyanúgy mint a dohányzást vagy az alkoholt. Miközben szemmel nem látható, mégis fontos kiemelni és beszélni róla, mert nem a gyors technikai fejlődés a probléma, hanem az, hogy a védekezésre is gyorsan összpontosítani kell.

Pálcával, ingával?

A káros sugárzásokat lehet pálcával vagy ingával mérni, nem csak kalibrált mérőműszerekkel.

A káros sugárzásokat profi gépekkel, kalibrált műszerekkel lehet mérni, de régóta ismert az ingás vagy pálcás módszer is.

Miért jó ez neked?

A hordozható sugárzásvédelmi eszközök biztonságot nyújtó módon, állandóan nálunk lehetnek.

A káros magas frekvenciák (pl. telefonunk használatakor a 2G, 3G, 4G vagy az 5G sugárzás) elleni kártya-védelem pontosan akkora, mint egy bankkártya, könnyen be tudjuk tenni a mobiltelefon tokba.

A káros alacsony frekvenciák (pl. az autó belső terében található elektromos hálózat) elleni korong elfér a nadrágunk zsebében, vagy nőknek a retikülben. Könnyen velünk lehet állandóan. Két négyzetméter területen védi a körülöttünk lévőket is.

A nagy korong egyszerre véd minket a káros alacsony- és magas, vízér, föld, Hartmann sugárzásokkal szemben, 6 négyzetméter területen. Ideális az ágy alá helyezve alvás közben, íróasztalunkra téve munka közben, de utazáshoz is magunkkal vihetjük.

A már említett káros sugárzások mindenhol jelen vannak a folyamatos, egyre gyorsuló technológiai fejlődés következményeként. A bolygó szinte minden pontján érzékelhető és mérhető ez a jelenség. Csak abba gondoljunk bele, hogy otthon vagy a munkahelyen, a falakban lévő vezetékek is ezt hordozzák változó mértékben. Könnyen belátható, hogy kockázatot jelenthet ránk nézve, hiszen azonosították, hogy károsan hatnak az emberi szervezetre.

Az ember létfontosságú szerveinek víztartalma több mint 70%, a vérünknek pedig van vastartalma is, amely mágnesezhető, így molekulái külső hatással rezgésbe hozhatóak. A káros sugárzások folyamatos jelenléte negatív hatással vannak testünk jól szabályozott működésére, befolyásolja szerveink működését és hosszú távon károsíthatja az egész szervezetünket.

Ma már az otthonainkban, a munkahelyünkön és az autóinkban, közlekedési eszközeinkben sem vagyunk biztonságban, így az egészséges, tudatos életmód, illetve a helyes táplálkozás igénye mellett elengedhetetlen részévé vált mindennapjainknak a sugárzás elleni védelem.

 A Nemzetközi Elektroszmog Kutató Intézetek vizsgálati anyagai egyértelműen igazolják, hogy a sugárzások, mint kiemelt rizikófaktorok is szemtelenül hozzájárulhatnak minden betegség kialakulásához. Jelenlétükkel nehezítik a gyógyulási esélyt, sőt önmagukban is okoznak megbetegedéseket:

 • depresszió

 • alvászavarok

 • rákos megbetegedések

 • gyulladások

 • gyakori fáradtság

 • cukorbetegség

 • koncentrációhiány

 • fejfájás

 • fülzúgás, halláskárosodás

 • szédülékenység

 • gyakori hányinger

 • kiütések

 • székletproblémák

 • IR impotencia, frigiditás

 • termékenyítő képesség csökkenés

 • meddőség

 • korai abortusz

 • pajzsmirigy problémák 

 • hormonális problémák, miómák, ciszták

 • vetélés (medicalonline.hu 20180701)

 • kevesebb anyatej szülés után

 • pánik szindróma

 • feji melanomás betegségek

 • teljesítmény csökkenés

 • látásromlás

 • gyermekkori leukémia

 • reumatikus gyulladások

 • ízületi problémák

 • izomsorvadás

 • elektro hiperérzékenység

 • keringési zavarok

 • súlyosabb esetben szív- és keringési problémák, akár

 • DNS mutációk is (webbeteg.hu 20160701 WIFI allergia)

 • meghosszabbodó rehabilitáció műtétek, sérülések után

 • alkohol-, dohány-, illetve drogfüggőség

 • epileptikus rohamok

 • lassúbb gondolkodás

 • sclerosis multiplex

 • alzheimer kór

 • skizofrénia

 • lassabb reflexek

 • trombózis

 • embólia

Termékek

Sugárzásvédelem kártya

Mobil telefonhoz sugárzásvédelem – Kártya A mobil telefon tokjába illeszthető, bankkártya méretű kártya véd a káros magas frekvenciáktól, legyen szó a 2G, a 3G, a 4G, az 5G vagy egyéb magasabb frekvencia tartományba eső sugárzásoktól. Ha a telefonod mellett ott a védő kártya, máris tettél azért, hogy védd magad.

Azonnali megrendelésTöbb termék megrendelése

Sugárzásvédelem Kis Korong

Autóban sugárzásvédelem – Kis korong Az autóban használható, 9 mm magas és 41,5 mm átmérőjű krómacél ötvözet, amely méreténél és súlyánál fogva zsebben vagy női táskában is könnyen elfér. Hordozható bárhol, bármikor. A kis korong az alacsony frekvenciák ellen nyújt védelmet a sofőr és az utasok számára.

Azonnali megrendelésTöbb termék megrendelése

Sugárzásvédelem Nagy Korong

Pihentető alvás vagy aktív irodai munka – Komplex védelem nagy koronggal A lakás vagy iroda bármely pontján elhelyezhető, 9 mm magas és 118 mm átmérőjű krómacél ötvözet, amely méreténél és súlyánál fogva könnyen hordozható bárhová. Anyagösszetétele és harmonizáló hatása miatt a nagy korong egyszerre véd minket a káros alacsony- és magas, vízér, föld, Hartmann, sugárzásokkal szemben 6 köbméter területen. Alváshoz az ágy alá helyezve biztosítja a nyugodt és pihentető alvást, a konyhában főzés közben vagy irodai környezetben az íróasztalon is használható, de utazáskor is magunkkal vihetjük.

Azonnali megrendelésTöbb termék megrendelése

Megrendelés

Sugárzásvédelem kártya


Listaár: 106€

Kedvezményes ár: 97.9€

Mennyiség: DB


Sugárzásvédelem Kis Korong


Listaár: 208€

Kedvezményes ár: 191.2€

Mennyiség: DB


Sugárzásvédelem Nagy Korong


Listaár: 1008€

Kedvezményes ár: 928.8€

Mennyiség: DB


Összesen: 0€

Kosárba

Mobil telefonhoz sugárzásvédelem – Kártya

A mobil telefon tokjába illeszthető, bankkártya méretű kártya véd a káros magas frekvenciáktól, legyen szó a 2G, a 3G, a 4G, az 5G vagy egyéb magasabb frekvencia tartományba eső sugárzásoktól. Ha a telefonod mellett ott a védő kártya, máris tettél azért, hogy védd magad.

Autóban sugárzásvédelem – Kis korong

Az autóban használható, 9 mm magas és 41,5 mm átmérőjű krómacél ötvözet, amely méreténél és súlyánál fogva zsebben vagy női táskában is könnyen elfér. Hordozható bárhol, bármikor.
A kis korong az alacsony frekvenciák ellen nyújt védelmet a sofőr és az utasok számára.

Pihentető alvás vagy aktív irodai munka – Komplex védelem nagy koronggal

A lakás vagy iroda bármely pontján elhelyezhető, 9 mm magas és 118 mm átmérőjű krómacél ötvözet, amely méreténél és súlyánál fogva könnyen hordozható bárhová. Anyagösszetétele és harmonizáló hatása miatt a  nagy korong egyszerre véd minket a káros alacsony- és magas, vízér, föld, Hartmann, sugárzásokkal szemben 6 köbméter területen. Alváshoz az ágy alá helyezve biztosítja a nyugodt és pihentető alvást, a konyhában főzés közben vagy irodai környezetben az íróasztalon is használható, de utazáskor is magunkkal vihetjük.

Rendeleti szabályozásoknak is eleget téve:

Az egyetlen sugárzásvédelmi megoldás, amely minden kontinensen szabadalmaztatott, tudományosan megalapozott és mérhető, hiteles, profi műszerekkel!

Több mint 30 éves magyar kutatás, magyar találmány!

Az egyetlen olyan termék, amelynek forgalmazója hivatalosan minősített és jóváhagyott engedélyekkel rendelkezik, komoly referenciákkal állami szerveknél, közszférában és a magán szektorban is!

Garanciavállalás 15 év, amennyiben teljes épület vagy telekvédelmet szeretnél a komplex technológiával!

Mit jelent ez? Sugárzás mérést követően telepítjük a terület nagyságának megfelelően a védelmi rendszert. 15 évig garanciát vállalunk. Szükség esetén a védelmi rendszer bizonyos elemeit cseréljük, ha az a tapasztalat, hogy a mérési értékek változtak és nem azt mutatják, ami szakmailag indokolt.

Hiába a belső táplálás, ha a sejtekbe való tápanyag bejutást a káros sugárzás is korlátozza. A sejthártya keményebbé válik - a sejtpotenciál romlik!

A sejtjeink működése romlik nemcsak a táplálkozás minősége, hanem a sugárzás hatásai miatt is! Szabadulj meg Te is a krónikus folyamatoktól azáltal, hogy ne csak a táplálékkiegészítők jussanak eszedbe, amikor jobb állapotban szeretnél lenni. 

 • Alvászavar helyett ébredj újra kipihenten!

 • Energikusabb leszel, és hatékonyabb a mindennapokban!

 • A szervezeted működése harmonikus lesz, így az immunrendszered is jobban teszi majd a dolgát, egészséges maradhatsz!

Minél hamarabb a védekezést választod, annál gyorsabban hatsz a sejtjeidre!

Nem érdemes a “majd-majd egy életen át” szemléletet folytatni, mert egyre nagyobb a kockázat, minél tovább húzzuk a védelem nélküli időszakot! Ne a meglévő eszközeinket dobjuk ki, hanem tegyük mellé a védelmet!

hu_HU