Bee-FINANCE

A Fenntartható pénzügyi modell!

Neked való:

 • Ha te is félsz, hogy elértéktelenedik a pénzed …
 • Ha már nem bízol a hagyományos pénzügyi modellekben …
 • Ha neked is eleged van abból, hogy a bankok, és más centralizált pénzügyi cégek extra profitot szednek a megtakarításaid után …

Ha elkerülnéd:

 • Az alacsony betéti kamatokat.
 • A magas hitel költségeket.
 • Az inflációs veszteséget.
 • A kiszámíthatatlanságot.
 • A bizonytalanságot.

Olvass tovább, ez az oldal pont neked szól!

Reméljük, hogy a világban kialakult gazdasági, pénzügyi, és egészségügyi válság hamarosan véget ér, de belegondoltál már abba, hogy mi történik, ha mégsem?

Megtettél mindent, hogy a pénzügyi stabilitásod, ezzel a szeretteid biztonsága is biztosított legyen?

Kellően garantált a befektetéseid biztonsága?

Mi lesz akkor, ha a pénzed elértéktelenedik?

Ha a háború elhúzódik, ezzel a gazdasági recesszió tovább mélyül?

Elég, ha ugyan azt teszed a pénzeddel, mint eddig?

Jó ötlet, ha a finanszírozási problémákat továbbra is hitelből oldod meg?

Akkor most nézzük meg, mindezt, hogyan lehet elkerülni!

Képzeld el azt a világot, ahol:

 • A befizetett pénzedre folyamatos, és garantált hozamot kapsz …
 • Előre kiszámíthatod mikor, mennyi bevételt tudsz realizálni …
 • Kihagyhatod a centralizált bankokat, pénzügyi intézményeket …
 • A saját kezedbe veheted a pénzügyeid …
 • Tudod mibe fektetik a megtakarításod és az mivel járul hozzá a fenntartható fejlődéshez …
 • Nem vagy kiszolgáltatva a bankoknak, ha pénzre van szükséged …
 • Nem kell a felvett hitel többszörösét visszafizetned …
 • A bérleti modellben a végén tiéd a kívánt termék, vagy ingatlan …Megoldás a Bee-FINANCE pénzügyi modell

Kinek nyújt megoldást?

Neked, ha van pénzed, de azt olyan helyen akarod tartani, ahol:

 • Biztonságban van …
 • Kiemelkedő hozamot hoz …
 • Transzparens módon, láthatod mibe van fektetve …
 • Jó célra kerül felhasználásra …
 • Rugalmasan kezelheted a kapott hozamot …
 • Te döntöd el mikor akarsz adózni belőle …

 

 

Neked, ha nincs pénzed a céljaid elérésére, de azt olyan megoldással akarod elérni, amivel:

 • Garantáltan megkapod a kívánt dolgot …
 • Nem kell egy életre eladósodnod …
 • Nem kell félned a törlesztési bizonytalanságtól …
 • Nem kell tartanod az árfolyamok változásától …
 • A havi terhelés az általad megszabott határon belül van …
 • Nem hitelt törlesztesz, hanem egy bérleti modellben fizetsz, ahol a futamidő végén egy jelképes összegért megkapod a terméket …

A BeeFINANCE a legjobb megoldás, hogy a pénzedet teljes biztonságban, rugalmas kifizetési modellel, fenntartható célokba fektetve tartsd!  

GY.I.K.

A belső ökoszisztéma, és annak elszámolási egysége a WanderHouse Token, azaz a WHTO: ahhoz, hogy a rendszerünk fenntartható legyen pénzügyileg is, szükséges egy belső elszámolási elem. Mivel a jövő a blokklánc technológia felé mutat, így mi is erre a technológiára építjük a rendszerünket. Ennek a rendszernek az első eleme a WHTO. azaz WanderHouse Token.

A WHTO -t használjuk az összes belső elszámolási folyamathoz, ezzel megteremtve a stabil és értékálló digitális pénzt! A token kibocsátása, forgalomba helyezése csak és kizárólag fizikai termékekhez kötve lehetséges, ún. “Controlled Token Issuance” (Kontrollált Token kibocsátás) keretein belül. Ennek a lényege, hogy csak annyi token kerül forgalomba, ami mögött materiális javak, fizikai bevétel (projekt) van.

Célunk, hogy 1 – 3 éven belül minden vételi, eladási tranzakció csak digitális tokennel menjen végbe, ezzel kialakítva a belső körforgást, ami szabályozza a keresleti – kínálati szintet és megalapozza a fizikai projekt háttérrel működő token értékét!

Blokklánc termékeinket a várható szabályozásokkal összhangban alkottuk meg. Így az okos szerződés (Smart Contract), a jutalom kifizetési, valamint a biztonsági tartalék képzése is ennek megfelelően lett kialakítva.

A tervezésnél az Európai Parlament Proposal for a regulation of the European Parliament and Council on Markets in Crypto -assets (MiCA). szabályozás tervezetét vettük alapul.

A tervezet deklarált célja:

 • Jogbiztonság biztosítása.
 • Támogatás nyújtása az innováció és a fejlesztés ösztönzése mellett.
 • Több fogyasztó és befektető ösztönzése arra, hogy vegyenek részt ezeken a piacokon.
 • A pénzügyi stabilitás biztosítása.

E célok megvalósítása érdekében a javasolt tervezet világos jogi keretet kíván létrehozni, ezért az összes olyan kriptoeszköz szabályozását tervezi, amelyek nem szerepelnek a hagyományos pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó hatályos jogszabályokban.

A tervezet külön foglalkozik a stabil coinokkal is, ez alapján később a projektekhez kibocsátott “projekt” tokenek, valamint a teljes ökoszisztéma alapját képező natív tokenünk biztosítékaként létrehozunk egy “Deposit pool” -t, ami fedezetet ad. Ezt várhatóan a tényleges projektek létrehozása után tesszük meg. Ez valódi biztosítékot és garanciát ad az értékállóságra, hiszen a token mögött a teljes működő, fizikai projektek állnak!

Tőkegarancia: ezen elvek figyelembevételével alkottuk meg a befizetett tőke garanciát, ami értelmében a befizetett tőke összegét minden esetben visszafizetjük, árfolyamtól függetlenül!

“Kibocsátó köteles a vásárláskor lekötött WHTO mennyiséget a megadott (2$) minimum árfolyamon beváltani, a futamidő végén (24. hónap), ha vevő elindítja az átváltási folyamatot. Amennyiben adott időpontban a piaci árfolyam magasabb a garantált árfolyamnál, az átváltást mindig a magasabb árfolyamon kell elvégezni.”

A token árfolyamát az átváltási “Exchange deposit pool” -ban lévő tokenek mennyiségével szabályozzuk, a “Controlled exchange rate mechanism” kontrollált átváltási mechanizmussal. Ennek értelmében az átváltási igényekhez igazítjuk az átváltható tokenek mennyiségét.

Továbbá a kibocsátási folyamatban, ún “kibocsátási kosarakat” alakítunk ki, amiben az adott termékhez hozzárendelt token maximális darabszámot határozunk meg.

Amint a kosár kiürült a következő kosárból már csak magasabb árfolyamon adjuk a tokent.

Kijelenthetjük, hogy finanszírozási modellünk forradalmian új, és egyedi a piacon.

Miért?:

 • Tőkevesztés kizárása (tőkegarancia)
 • Spekulációs kockázat kizárása
 • Valódi, saját, értékálló projektek (Bee-HOME)
 • Fix költségek
 • Központi pénzitézetek nélküli működés
 • Saját belső digitális elszámolási egység, ami mögött a projektek állnak fedezetként

   

Most van itt a lehetőség, hogy részévé válj a jövőnek!

Nem kell tovább várnod, éld úgy az életed, hogy ne a túlélésre kelljen koncentrálnod!

[product_page id="4417"]

Ismerős mondatok?

Végül nézzünk néhány félelmet, ami a piacon fellelhető befektetési, és finanszírozási termékeknél előfordul, és amit a mi termékeinknél kiiktattunk:

“Eltűnik a befizetésem, elértéktelenedik a tőke”

A befizetett tőkére garanciát vállalunk, és a befizetett összegekből, csak saját értéktermelő projektet hozunk létre, amiben biztos a profit, hiszen valós lakhatási igényeket elégítünk ki

“Félek a kriptovalutáktól”

A belső ökoszisztémánk elszámolási egységét adó tokenünk mögött a teljes projekt áll. A konktrollált kibocsátási, és átváltási mechanizmusnak köszönhetően minimalizáljuk a spekulációs lehetőséget. A fizetési és vásárlási folyamatokat egyszerűsítve könnyű és stabil körforgás alakul ki.

“Nem teszem a pénzem piramisjátékba”

Az üzleti modellünk fizikai projektekre, termékekre és szolgáltatásokra épülnek. A kártyák jutalmát a termelő projektek hasznának visszaosztásából, és a tokenek értékének növekedéséből biztosítjuk. Ellentétben a piramis játékkal, vagy “Ponzi” sémával, ahol a későbbi befizetők pénzéből fizetik ki a korábban befizetésekre ígért nyereséget.

“Nem akarok szektában élni”

A lakóközösségek, önállóan szerveződő tagokból állnak, akik részben, vagy egészben az önfenntartásra, egészséges, fenntartható életre vágynak. Ennek jó példája a világon nagy hagyományokkal rendelkező “Co-housing” lakóközösségek. Célunk, hogy szerte a világban bemutassuk, és népszerűsítsük ezt az elvet, de kötelezővé nem kívánjuk tenni. A közösség ereje az összefogás, bármilyen nehézség is adódjon, az egyén számára biztonságot ad.

“Nincs pénzem, nincs megtakarításom”

A Bee-START megtakarítási és finanszírozási modell pont ezért jött létre, hogy a tudatos tervezés, és megtakarítás jutalmazása mellett elérhető legyen bárki számára a fenntartható lakhatás.

“Nem kapok hitelt, nem vagyok hitelképes”

A finanszírozási modellünk bérleti konstrukciója nem tartalmaz bírálati szakaszt, aki végig fizeti a választott megtakarítási időszakot, annak automatikusan jár a bérlet lehetősége és a tulajdonszerzés.

“Nincs időm várni, nekem most kell megoldanom a lakhatási helyzetem”

Igen, ez jogos, azonban minél később kezdesz hozzá a kialakult helyzet megoldásához, annál később fogsz tudni beköltözni. Ha eddig nem kaptál hitelt, vagy nem volt elég a pénzed, mi a garancia, hogy ez rövid időn belül meg fog változni? Mi valódi és biztos megoldást adunk.

“Nem hiszek a bankokban”

Mi sem, ezért is alkottuk meg a saját blokklánc alapú finanszírozási termékeinket, amik automatizált és biztonságos okosszerződéssel működő folyamatai garantálják az egységes és pontos, igazságos kifizetéseket.

Ha pénzre van szükséged indítsd el a W-START előfizetésed.

[product_page id="4417"]

A Bee-FINANCE finanszírozási modell üzemeltetője:
Wanderhouse LLC.
Székhely címe: 1931 CORDOVA RD # 1012 FORT LAUDERDALE, Florida USA 33316
CR. (cégjegyzékszám): L20000161035
TN. (adószám): 35-2694117

Wander way to the new way to live!

hu_HU