Mosaic projekt Nemzetközi Fejlesztői csapat vezetői

Két egyetemen ő tanítja a blokkláncot, a Magyar Nemzeti Bankba jár be képezni az ottaniakat, plusz a bankok által kijelölt bankárokat is oktatja. Mondhatnánk, hogy Magyarországon ő a blokklánc fejlesztésnek egyik csúcsa.

Mensa tag, a nemzetközi Mensa közösség blokklánc fejlesztői csoportját vezeti.

A bankszektor biztonságtechnikai részében dolgozott korábban, és onnan fejlődött tovább a csúcsra a blokklánc fejlesztés, programozás területén.

Ő a vezetőfejlesztő a csapatban. Koordinálja a nemzetközi fejlesztői team-eket.

eFINANCE & Fintech Awards Hungary 2022

A DLABS kapta a legígéretesebb blokklánc fejlesztés díját 2022-ben az eFINANCE & Fintech Awards-ön. A díjat Vidákovics Attila és Molnár Péter vehette át.

Central European Business Awards 2023

A kriptovilág úttörői – Díjnyertes a Mosaic Alpha Platform 

Hiánypótló Defi platform díj győztese

2023-ban London adott otthont a rangos Central European Business Awards díjátadó eseménynek. A Hungarian British Business Association, valamint Somogyi Péter üzletember által alapított díjat 2023-ban Vidákovics Attila, a decentralizált pénzügyi rendszerek úttörője, a Mosaic Alpha Platform ötletgazdája érdemelte ki. A díjat Dr. Kumin Ferenc, Magyarország rendkívüli és meghatalmazott londoni nagykövete adta át 2023. április 5-én.

Bemutatkozik a nemzetközi fejlesztői csapat

2023. november 7-én a Mosaic Mega Event gála eseményen megismerhettük a Mosaic blokklánc vezető fejlesztőit, a projekt aktuális információit.

A Mosaic ökoszisztéma bemutatkozott a Sub0 konferencián és kiállításon

2023-ban Lisszabonban került megrendezésre a világ egyik legnagyobb Polkadot konferenciája a Sub0, amin a Mosaic fejlesztői csapata is résztvett. 

Bemutatták a szakmai közönségnek a Mosaic chaint, a komplex pénzügyi megoldások új otthonát saját standdal,  előadásokkal.

Szakmai elismerések

Díj- és kötelezettség mentesen!

Ha kérdésed van, vagy csatlakoznál, keresd azt a személyt, aki megosztotta veled ezt az oldalt.

Amennyiben nincs konkrét ajánlód, akkor az alábbi gombra kattintva tudod elkezdeni a regisztrációs folyamatot önállóan.

Ha nincs ajánlód, de még vannak kérdéseid, akkor add meg kérlek telefonszámodat, és azt az időintervallumot, amikor leginkább alkalmas számodra, hogy keressünk!

ATC_Mosaic_Landing

Rugalmas ügyintézés.
Igényeid szerint, akár személyesen, telefonon vagy online.