VÉDELEM
Magas frekvencia elleni sugárzásvédelmünk biztosítása lehetséges a bankkártya méretű kártyával, amely véd 2G-5G vagy egyéb, magasabb frekvencia tartományba eső sugárzásoktól.
Alacsony frekvencia elleni sugárvédelmünk biztosítása lehetséges, akár gyalog közlekedünk, akár autóval, vonattal, repülővel, bármilyen tömegközlekedési eszközzel.
A térvédelmet biztosító nagy korong komplexen a káros, magas és alacsony frekvenciák elleni sugárzásvédelmet is biztosítja. Harmonizáló hatása miatt, a rendezett élettérnek köszönhetően az alvás minősége javul.
A LEGJOBB AJÁNLATOK KEDVEZMÉNNYEL
NAGY SZETT (Kártya + kis korong + nagy korong): a magas és alacsony frekvencia elleni sugárzásvédelmünk észrevétlenül velünk lehet a telefon tokjában, a zsebünkben. A nagy korong hosszabb idejű helyzet-változtatáskor éjszaka az ágyunk alatt, munkavégzés idején az íróasztalunkon, főzési időben a konyhában, utazáskor a bőröndünkben szolgálhatja biztonságunkat.

 Aki nem engedheti meg magának a nagy szettet, de mégis sokkal többet akar tenni a saját egészsége érdekében:

KIS SZETT (Kártya + kis korong): a magas és alacsony frekvencia elleni sugárzásvédelmünk észrevétlenül velünk lehet bárhol a telefon tokjában és a zsebünkben.

ELEKTROMÁGNESES TEREK ELLENI KOMPLEX OTTHONI, IRODAI, ÜZEMI, KÖZINTÉZMÉNYI, MEZŐGAZDASÁGI, IPARI – VÉDELMI RENDSZEREK

A jelenlegi környezeti adottságok szükségessé teszik, hogy gondoskodjunk a minket érő elektroszmog és egyéb ártó sugárzás elleni védelemről. A legideálisabb, ha komplett tereket – lakást, házat, telket, irodát, bármilyen egyéb munkavégzési helyszínt, akár ipari méretben is – alakítunk ki káros sugárzásoktól védett módon. A kialakítást egyedi felmérés előzi meg. A kialakítás után visszamérés következik. Így tökéletesen nyomon követhető és dokumentálható, hogy milyen volt a környezet előtte, és milyen lett a rendszer kiépítését követően. A mérés során megtudhatjuk az elektroszmog paramétereit (elektromos tér, mágneses tér, nagyfrekvenciás teljesítmény sűrűség), radioaktív sugárzást, geokozmikus patogén torzulásokat (vízér, Hartmann kereszteződés mágneses terei).

A fentiek értelmében, méretek alapján határozunk meg szoba-, lakás-, telek védelmet négyzetméter alapján. Minden esetben a telepítést megelőzi egy felmérés, majd ez alapján telepítő Partnerünk konkrét árajánlatot ad.

FONTOS INFORMÁCIÓK MUNKÁLTATÓK SZÁMÁRA!

EMMI rendelet értelmében, kötelező az elektromágneses kitettség szerinti kockázatértékelést elvégeztetni. Amennyiben a mérés eredménye meghaladja a jogszabály szerinti határértéket, úgy a munkáltatóknak kötelező gondoskodni a munkavállalók sugárzásvédelméről. Amennyiben a munkáltató a fentieket elmulasztja, pénzbírságra számíthat a kormányhivatalok ellenőrzésekor, valamint, ha a munkavállaló megbetegszik, kártérítési pert indíthat a munkáltató ellen, amit a jogszabályi kötelezettség miatt meg fog nyerni.

hu_HU