A boldogság tudománya

GESZTI+ 5. epizód: A BOLDOGSÁG TUDOMÁNYA, vendégek: Szabó T. Anna és Szondy Máté


Forrás: youtube.com

A boldogság tudománya – ez az alcíme a GESZTI + 5. adásának, bár az alcím lehetne az is, hogy a boldogság művészete, hiszen a műsor első felében – Friderikusz Sándor és Geszti Péter bevezetője után – Szabó T. Anna költővel, íróval, műfordítóval mélyül el ihletett módon Geszti a mindenki által vágyott boldogság témakörében: mikor ér haza a lélek, ki vagy mi által nyerünk megnyugvást, miért a magányosságtól és a haláltól félünk legjobban, segít-e az irónia vagy éppen a hit abban, hogy boldogabbak legyünk. A GESZTI + második részében Szondy Máté klinikai szakpszichológus és családterapeuta segítségével kiderül, hogy van-e és ha igen, milyen összefüggés létezik az anyagi jólét és a boldogság érzése között? Nagyon is konkrét, tudományos mérésekre alapuló tanácsok hangzanak el, hogy mit tudunk mi magunk tenni azért, hogy jobban érezzük magunkat és a világ visszamosolyogjon ránk.

Bővebben >>

[rtwwwap_aff_reg_page]

Nyilatkozat: az oldalunkon megjelenített rövid tartalmat, a forrásként megnevezett eredeti cikk alapján tettük közzé. A cikkben közölt adatok, információk a forrás cikkben foglaltak szerint van, így annak tartalmáért semmilyen jogi, vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

Oldalunk az AirTheCash közösségi információs portál kizárólag olyan írásokat, cikkeket tesz közzé, amelyek a közösség érdeklődésére és a pozitív fejlődésére hasznos tartalmat képvisel.