Az informatika és a robotika fog véget vetni az emberiségnek? – Golenya Ágnes, Horányi Ágnes


Forrás: www.youtube.com

Látszólag a tudat forradalmát éljük, mégis, szabadság helyett mintha egyre inkább sarokba szorulnánk. Mi van, ha amíg az emberek jól eljátszadoznak az okoskészülékeikkel, addig nem is az ember, hanem a robotok felemelkedése megy végbe? Ráadásul itt zajlik mindez a szemünk láttára, de hát ki ér rá ezzel foglalkozni, mikor simogathatjuk a telefonunk képernyőjét is?

Eladtuk, elárultuk az embert. Egy tál lencséért, annyiért sem adtuk oda öröklétünket. A homo sapiensnek lassan leáldozik, ha így haladunk tovább.

Teljes a félreinformáltság, a káosz speciális rezgése erős bizonytalanságban, instabilitásba taszítja az embereket. Most éppen egy elviselhető félelem szinten vagyunk tartva. Játszadoznak velünk, mint macska az egérrel. A cél a tudatunk totális kontroll alá vétele, amit mi önként választunk. A tudatunkéért folyik ma a legnagyobb küzdelem. De van-e még esélyünk visszaszerezni a szabadságunkat?

Bővebben >>

[rtwwwap_aff_reg_page]

Nyilatkozat: az oldalunkon megjelenített rövid tartalmat, a forrásként megnevezett eredeti cikk alapján tettük közzé. A cikkben közölt adatok, információk a forrás cikkben foglaltak szerint van, így annak tartalmáért semmilyen jogi, vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

Oldalunk az AirTheCash közösségi információs portál kizárólag olyan írásokat, cikkeket tesz közzé, amelyek a közösség érdeklődésére és a pozitív fejlődésére hasznos tartalmat képvisel.