Sipos József növényorvos

Sipos József növényorvos vagyok. Hivatásomnak tekintem, hogy segítsem az embereket azáltal, hogy friss, ellenőrzött, vegyszermaradék-mentes, egészséges élelmiszerek és alapanyagok kerüljenek az asztalodra.


Forrás: siposgazda.hu

Növényorvosként, agrármérnökként olyan külföldi és hazai szakmai tapasztalatokra tettem szert, melyeket hazámban szeretnék kamatoztatni azáltal, hogy miképp védekezzünk közösen a károsítók ellen a kémiai módszerek mellett más lehetőségekkel is.

Fontosnak tartom a szakképzést, és az ismeretek átadását a jövő generációjának és leendő gyermekeimnek. Ennek megfelelően mind az Egyetemen, mind a Főiskolán óraadó tanárként is segítem a jövő szakembereinek képzését.

Bővebben >>

Honnan jövök, merre tartok?
[rtwwwap_aff_reg_page]

Nyilatkozat: az oldalunkon megjelenített rövid tartalmat, a forrásként megnevezett eredeti cikk alapján tettük közzé. A cikkben közölt adatok, információk a forrás cikkben foglaltak szerint van, így annak tartalmáért semmilyen jogi, vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

Oldalunk az AirTheCash közösségi információs portál kizárólag olyan írásokat, cikkeket tesz közzé, amelyek a közösség érdeklődésére és a pozitív fejlődésére hasznos tartalmat képvisel.