Telomereink méretétől függ életünk minősége és hossza? – Somogyi Alex, Horányi Ágnes


Mi lehet a fiatalság, illetve az öregedési folyamat titka? Mi határozza meg azt, hogy mennyit betegeskedünk, hogy milyen gyorsan öregszünk, hogy az idősebb kort milyen egészségi állapotban éljük meg? Rengeteg lehetőségünk van ma már karbantartani magunkat testi, lelki és szellemi minőségekben is, olyan eszközök és módszerek segítségével, amik igazi kvantumugrásnak számítanak az egészség és a fiatalság hosszan tartó megőrzése felé.Mik azok a telomerek és mit fedeztek fel ezekkel kapcsolatban? Hogyan javíthatunk a telomerek állapotán? Meghatározható-e, hogy milyen frekvencián rezeg az egészség, vagy az örök élet? Ha igen, milyen hatással lehetnek az emberi szervezetre az ezen frekvencián alapuló kezelések?

Forrás: www.youtube.com

Bővebben >>

[rtwwwap_aff_reg_page]

Nyilatkozat: az oldalunkon megjelenített rövid tartalmat, a forrásként megnevezett eredeti cikk alapján tettük közzé. A cikkben közölt adatok, információk a forrás cikkben foglaltak szerint van, így annak tartalmáért semmilyen jogi, vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

Oldalunk az AirTheCash közösségi információs portál kizárólag olyan írásokat, cikkeket tesz közzé, amelyek a közösség érdeklődésére és a pozitív fejlődésére hasznos tartalmat képvisel.