Mosaic Blokklánc

Egy komplett ökoszisztéma, egy kripto univerzum, ami a teljes kripto közösségnek készült, többszáz millió ember fogja felfedezni a következő években. Mert szükség van rá.

Egyedi, kiemelkedő fejlesztések sorozata

Decentralizált módon kell, hogy gyors, olcsó, felhasználóbarát felületek legyenek. És ezt nyújtja a Mosaic ökoszisztéma.

Kiemelt iparági újdonsága, hogy kimondottan kereskedésre van optimalizálva összeköttetést teremtve a többi blokklánccal!

2021-ben indult a fejlesztés. A legjobb kripto szakemberek csatlakoztak menet közben a projekthez.

2024 van. Ősszel indul a blokklánc is és indul a validálással a pénztermelő gépezet.

Miért jó ez nekünk?

Mi kapjuk a kripto tranzakciók után az utalási, váltási költségeket! Nem a bankok, nem a kormányok. Mi. Validator, azaz hitelesítő szerver tulajdonosok.

3 bevételi forrás:

  • Validátor jog

  • Blokklánc költségek

  • Új coinok forgalomba hozása

Díj- és kötelezettség mentesen!

Ha kérdésed van, vagy csatlakoznál, keresd azt a személyt, aki megosztotta veled ezt az oldalt.

Amennyiben nincs konkrét ajánlód, akkor az alábbi gombra kattintva tudod elkezdeni a regisztrációs folyamatot önállóan.

Ha nincs ajánlód, de még vannak kérdéseid, akkor add meg kérlek telefonszámodat, és azt az időintervallumot, amikor leginkább alkalmas számodra, hogy keressünk!

ATC_Mosaic_Landing

Rugalmas ügyintézés.
Igényeid szerint, akár személyesen, telefonon vagy online.

Ha te is szeretnél személyre szóló, saját linkkel rendelkező, ehhez hasonló ajánlói weboldal rendszert, jelezd ezt felénk az airthecash@gmail.com címen!
A rendszert és a tartalmakat folyamatosan fejlesztjük, és aktualizáljuk.

A Novalus Prime rendszerében kiemelt szerepet kap a közösség építése, hiszen egy decentralizált megoldás készül a coinok közötti váltásra. Éppen ezért jelentős hangsúlyt fektettek a szervezők arra, hogy több motivációs lehetőséget is biztosítsanak azoknak, akik ismerőseiknek is szívesen beszélnek erről a különleges projektről.

Novalus Prime csomagok ajánlási előnyei

Össze lehet dolgozni az ajánlói vonalunkon egy aktív ajánlóval. Ha például mi nem szeretnénk mindent megtanulni, de szívesen osztanánk meg a projektet néhány ismerősünkkel, pusztán jó szándékból, akkor ezt megbeszélhetjük az aktív ajánlónkkal. Az ő linkjén keresztül fog csatlakozni az ismerősünk, ő fogja segíteni a csatlakozást, ő fog válaszolni a felmerült kérdésekre, ő fogja segíteni a további munkákat, de a mi bináris csapatunkba fogja elhelyezni az illetőt. Ő fogja kapni a közvetlen bónuszt, de mi szintén jogosultak leszünk a bináris bónuszra. Amennyiben valakinek nincs aktív ajánlója, de szeretné ezt a konstrukciót, jelezze ezt részünkre (airthecash@gmail.com), szívesen segítünk.

A díjmentes regisztrációt követően a dokumentumok, további videók elérhetőek a személyes fiókban.