Novalus Prime

A Novalus Prime szervezi a Mosaic projekt közösségi finanszírozását.

A hozzájárulóknak biztosítja a webirodát, az elszámolást, üzemelteti a közösségi felületeket.
Összefogja a nemzetközi marketing kampányokat.

Novalus Prime: Mosaic projekt egyszerű ismertető

Ismerd meg egyszerűen a Mosaic ökoszisztéma ajálatát. Az elmúlt két évben több fejlesztés is átadásra került, amivel a projekt elfogadottsága, értéke csak nőt.

A közösség már meghaladta a 10.000 főt! 33 országból vannak partnereink.

Novalus Prime: Csomagok ismertetése

A Mosaic ökorendszerhez üzleti csomagok megvásárlásával lehet csatlakozni, kisebbek segítségével korlátozottan, két nagyobbal korlátok nélkül validátori jogok is elérhetők. (kb. 900 Validátornál tart a projekt, ezzel már 8. a blokkláncok között.)

2023. októberében az NFT csomagok kiegészültek a Mosaic Horizon ajánlatával.

Novalus Prime: 2024 Márciusi Promóció

Ha te is szeretnél személyre szóló, saját linkkel rendelkező, ehhez hasonló ajánlói weboldal rendszert, jelezd ezt felénk az airthecash@gmail.com címen!
A rendszert és a tartalmakat folyamatosan fejlesztjük, és aktualizáljuk.

A Novalus Prime rendszerében kiemelt szerepet kap a közösség építése, hiszen egy decentralizált megoldás készül a coinok közötti váltásra. Éppen ezért jelentős hangsúlyt fektettek a szervezők arra, hogy több motivációs lehetőséget is biztosítsanak azoknak, akik ismerőseiknek is szívesen beszélnek erről a különleges projektről.

Novalus Prime csomagok ajánlási előnyei

Össze lehet dolgozni az ajánlói vonalunkon egy aktív ajánlóval. Ha például mi nem szeretnénk mindent megtanulni, de szívesen osztanánk meg a projektet néhány ismerősünkkel, pusztán jó szándékból, akkor ezt megbeszélhetjük az aktív ajánlónkkal. Az ő linkjén keresztül fog csatlakozni az ismerősünk, ő fogja segíteni a csatlakozást, ő fog válaszolni a felmerült kérdésekre, ő fogja segíteni a további munkákat, de a mi bináris csapatunkba fogja elhelyezni az illetőt. Ő fogja kapni a közvetlen bónuszt, de mi szintén jogosultak leszünk a bináris bónuszra. Amennyiben valakinek nincs aktív ajánlója, de szeretné ezt a konstrukciót, jelezze ezt részünkre (airthecash@gmail.com), szívesen segítünk.

A díjmentes regisztrációt követően a dokumentumok, további videók elérhetőek a személyes fiókban.

Díj- és kötelezettség mentesen!

Ha kérdésed van, vagy csatlakoznál, keresd azt a személyt, aki megosztotta veled ezt az oldalt.

Amennyiben nincs konkrét ajánlód, akkor az alábbi gombra kattintva tudod elkezdeni a regisztrációs folyamatot önállóan.

Ha nincs ajánlód, de még vannak kérdéseid, akkor add meg kérlek telefonszámodat, és azt az időintervallumot, amikor leginkább alkalmas számodra, hogy keressünk!

ATC_Mosaic_Landing

Rugalmas ügyintézés.
Igényeid szerint, akár személyesen, telefonon vagy online.