Így épül a Berger ház.

Így épül egy nagypaneles készház. Valós információk egy mai magyarországi nem téglaház építéséről és működéséről. Berger ház az első tárgyalástól kulcsátadásig és azon is túl. Emlék nekünk, információ neked.


Forrás: youtube.com

Hogyan épül egy kész ház?
Mi ebben a technológiában a praktikus és kivitelezhető?

Praktikus és hasznos, ha egy ház gyorsan elkészül. Vagyis az időfaktor kedvező. Hány nap alatt tud elkészülni? Hogyan érhető el a 0 energiaigény? A minőség garantált! De hogyan?

A gyártás három nap alatt megtörténhet. A computer vezérelt gyártás során pontos a méretezés. Így valóban azt kapjuk, amit megterveztettünk. Hogyan készül? Mielőtt a falak végső kialakítása megtörténik, a vezetékelést is a helyszínen végzik Ez is az időfaktort erősíti, valamint a praktikusságot, hiszen már a helyszínen nem okoznak a vezeték kiépítésével törmeléket, hulladékot. Ez viszont azzal jár, hogy már a gyártás alatt a megrendelőnek tudatos tervezéssel már berendezésre is gondolnia kell a konnektorok, lámpatestek elhelyezése miatt. A hagyományos alap betonozás után az elemek beemelésre kerülnek. Mindez hogyan és milyen módszerekkel történi, érdemes belenézni!

Bővebben >>

Forrás: Youtube.com
[rtwwwap_aff_reg_page]

Nyilatkozat: az oldalunkon megjelenített rövid tartalmat, a forrásként megnevezett eredeti cikk alapján tettük közzé. A cikkben közölt adatok, információk a forrás cikkben foglaltak szerint van, így annak tartalmáért semmilyen jogi, vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

Oldalunk az AirTheCash közösségi információs portál kizárólag olyan írásokat, cikkeket tesz közzé, amelyek a közösség érdeklődésére és a pozitív fejlődésére hasznos tartalmat képvisel.