Túl a műanyagon


Kiválthatja a műanyagot ez az új magyar találmány, és akár még meg is ihatod

Forrás: DW Magyar

Egy anyag, amely kiválthatja a műanyagot, és úgy oldódik fel a vízben, hogy azt utána akár meg is tudod inni? Lajter Péter Tamás magyar feltaláló nemrég szabadalmaztatta DAT1 névre keresztelt találmányát, amely akár teljesen ki tudná váltani a műanyaggyártást az egész világon. A környezetbarát anyag különlegessége, hogy a többi lebomlónak nevezett műanyaggal ellentétben Péter találmánya még mikroműanyagokat sem hagy hátra, vagyis 100 százalékban károsanyagmentesen képes lebomlani. Ezt már nemzetközi vizsgálatok is tanúsítják, és a találmánynak eddig nem akadt párja a világon, így akár forradalmi változásokat is hozhat

Bővebben >>

[rtwwwap_aff_reg_page]

Nyilatkozat: az oldalunkon megjelenített rövid tartalmat, a forrásként megnevezett eredeti cikk alapján tettük közzé. A cikkben közölt adatok, információk a forrás cikkben foglaltak szerint van, így annak tartalmáért semmilyen jogi, vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

Oldalunk az AirTheCash közösségi információs portál kizárólag olyan írásokat, cikkeket tesz közzé, amelyek a közösség érdeklődésére és a pozitív fejlődésére hasznos tartalmat képvisel.