A nagy visszatérő: megjelent az önerő nélküli lakáshitel


Forrás: www.portfolio.hu

Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

Futótűzként terjed a Skipton nevű lakás-takarékpénztár (building society) által meghirdetett jelzáloghitel, melynek segítségével akár önerő nélkül is lehet lakást venni – írja a FT Adviser.

Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

Bár vannak olyan jelzáloghitelek az angliai piacon, amelyekkel akár egy ingatlan vételárának a 100%-át is finanszírozni lehet, ezek száma elenyésző, ráadásul mindegyiknél kezesre van szükség. A Skipton lakás-takarékpénztár most egy új, kifejezetten bérlőknek szánt, 5,49%-os kamaton futó hitellel rukkolt elő, amelyet legfeljebb 35 éves futamidővel és 5 éves kamatperiódussal lehet felvenni.

Bővebben >>

Forrás: portfolio.hu
[rtwwwap_aff_reg_page]

Nyilatkozat: az oldalunkon megjelenített rövid tartalmat, a forrásként megnevezett eredeti cikk alapján tettük közzé. A cikkben közölt adatok, információk a forrás cikkben foglaltak szerint van, így annak tartalmáért semmilyen jogi, vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

Oldalunk az AirTheCash közösségi információs portál kizárólag olyan írásokat, cikkeket tesz közzé, amelyek a közösség érdeklődésére és a pozitív fejlődésére hasznos tartalmat képvisel.