Mamahotelből készházba – itt lehet a lakhatási válság megoldóképlete

Energiatakarékosabbak, gyorsabban elkészülnek, ráadásul olcsóbbak a hagyományos, téglaépítésű házaknál, azonban továbbra is kis szeletet hasítanak ki az újház-tortából a mobil, valamint a telekre felhúzható könnyűszerkezetes készházak. Bár egyre nagyobb az érdeklődés az ilyen épületek iránt, a magyarok ingerküszöbét még mindig nem lépte át az otthonteremtés e formája, pedig akár a lakhatási válságra is megoldás lehet.


Forrás: index.hu

„Kétféle ember építkezik: a h*lye, illetve akinek van pénze” – tartja a mondás. Egy otthon felépítése vagy felújítása napjainkban is költséges és stresszes.

Léteznek azonban alternatívái a hagyományos, téglaépítésű házaknak. Ilyen például a mobil ház, illetve az Egyesült Államokban és a skandináv területeken már évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendő, előregyártott elemekből álló készház.

De vajon a magyar piacon is járható út lehet a hagyományos téglaépítésű házak mobil vagy készházakkal való helyettesítése?

Bővebben >>

Fotó: Mobil-Homes Kft.
[rtwwwap_aff_reg_page]

Nyilatkozat: az oldalunkon megjelenített rövid tartalmat, a forrásként megnevezett eredeti cikk alapján tettük közzé. A cikkben közölt adatok, információk a forrás cikkben foglaltak szerint van, így annak tartalmáért semmilyen jogi, vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

Oldalunk az AirTheCash közösségi információs portál kizárólag olyan írásokat, cikkeket tesz közzé, amelyek a közösség érdeklődésére és a pozitív fejlődésére hasznos tartalmat képvisel.