Itt a hibrid kiserőmű, ami megoldhatná a betáplálásból kimaradt napelemesek gondjait

Hálózati betáplálás nélkül nem éri meg napelemet telepíteni. Vagy mégis? Ha az a napelem egyben a szél energiáját is hasznosítani tudná, akkor rögtön máshogy néznének ki a számok.


Forrás: mfor.hu

Mint ismeretes, a magyar kormány október végén gyakorlatilag egy tollvonással megszüntette a háztartási méretű kiserőműnek számító napelemeket telepítők számára a villamosenergia-hálózatba történő betáplálás lehetőségét. Aki nem adott be ilyen igényt október 31-ig, annak most határozatlan ideig várnia kell erre a lehetőségre, a rendelet ugyanis az „ideiglenes felfüggesztés” megszüntetéséről csak annyit mond, hogy erről majd a hálózat- és rendszerfejlesztés függvényében a technológiai és ipari miniszter határozhat a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal javaslatára.

Bővebben >>

Egy tesztelés alatt álló Unéole-modul.
Fotó: Unéole
[rtwwwap_aff_reg_page]

Nyilatkozat: az oldalunkon megjelenített rövid tartalmat, a forrásként megnevezett eredeti cikk alapján tettük közzé. A cikkben közölt adatok, információk a forrás cikkben foglaltak szerint van, így annak tartalmáért semmilyen jogi, vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

Oldalunk az AirTheCash közösségi információs portál kizárólag olyan írásokat, cikkeket tesz közzé, amelyek a közösség érdeklődésére és a pozitív fejlődésére hasznos tartalmat képvisel.