Üdvözöllek, úgy látom még nem adtál meg keresztnevet, Ide kattintva megteheted.

Bejelentkezés a fiókjába

Előre kész linkek

Kattints a linkre, így az ajánlandó oldal új lapon nyílik meg, kérlek a böngésző címsorából másold ki a linket! AirTheCash regisztráció https://airthecash.com/ Tiny House: https://airthecash.com/tiny-house/ Otthonkert: https://airthecash.com/landing/otthonkert/ AirTheCash elektromos fűtőegység: https://airthecash.com/kazan/ W-FINANCE: https://airthecash.com/w-finance/ SHS sugárzásvédelem: https://airthecash.com/sugarzasvedelem/

Ajánlható linkek

Válassz egy terméket a listából!

Megszólítás:

Az üzenet szövege:

Elköszönés

Az aláírásod:

Másolható szöveg:
Kattintással a szöveg másolódik (nem minden böngészőn)

Üzenőfal

Sajnos nincs jogosultságod az üzenőfal megtekintéséhez

Kiemelt szolgáltatók

A Wanderhouse program alapítása előtt már éveket töltöttünk a fenntarthatóság gyakorlati kérdeseinek tanulmányozásával, és annak a hétköznapokban történő alkalmazásával. A tapasztalatok  továbbgondolásával 2020 -ban szakértő segítőkkel létrehoztuk a Wanderhouse közösségi programot, mint az első fenntartható lakhatási és szálláshely hálózatot.

A program egy fenntartható életre alkalmas rövid, és hosszútávú lakhatási igényeket kielégítő belső ökoszisztéma, amelyben egyesítettük azokat az igényeket, amelyek az elmúlt években kialakult helyzetre ad valódi megoldást.

Ezek a lakhatás, az egészséges élelmiszerek, a hasznos szabadidő, valamint a stabil pénzügyek.

Az első időszakban felépítettük a rendszer alapjait, valamint az ökoszisztéma beindításához szükséges eszközöket, termékeket.

A W-FINANCE, egy egyedülálló közösségi befektetési termék, amellyel a vásárlók befizetéseit fizikai projektekbe fektetjük, ezzel biztosítva a stabilitást, átláthatóságot, és a hozam garanciát.

Klikkelj ide, hogy bővebb információt kapj a rendszerünk finanszírozási modelljéről.

A programunk sikerességéhez elengedhetetlen a közösség, amely felépítése hosszú, és komoly feladat. Ebben a feladatban a stratégiai partnerünk az AirTheCash platform. Az együttműködésünk értelmében a Wanderhouse rendszer termékeit, szolgáltatásait az AirTheCash közösségi platformon népszerűsítjük.

Rendszerünket úgy alakítottuk, hogy az együttműködésben a felhasználó a legkevesebb munkával a leghatékonyabban tudjon passzív bevételt teremteni.

 

Erre a linkre kattinva át tudsz menni a Wanderhouse webirodádba, ahol eléred a Wanderhouse termékeid. 

Az AirTheCash kazánnal egy új minőség került a piacra. A készülék képviseli a fogyasztók magas komfort, műszaki, energiatakarékossági igényeit. A hosszú élettartamával és minimális karbantartási igényével választ ad a mai kor kihívásaira. Az energiaköltségek optimalizálására és a környezetvédelmi elvárások növekedése miatt lett létrehozva az AirTheCash kazán.

Gondoljuk csak végig: a mai energiaínséges világban, amennyiben nem lesz gáz szolgáltatás, mindenki a villanyáramot fogja használni, mely nem akkora terhelésre lett tervezve. Mi lesz a megoldás? Az AirTheCash kazán, mely napelemről is működik, inverter nélkül.

A készülék élettartama 25 év. Nem tartalmaz mozgó, kopó alkatrészt, tehát a meghibásodás, alkatrészcsere nem jöhet szóba. Ezért 20 év garanciát vállal a cég. Ha ezen belül meghibásodik, cserélik. Kicsi a CO2 lábnyoma, ezért a környezetet a lehető legnagyobb mértékben óvja. Vezérelt árammal (éjszakai áramnak nevezték régen) való működtetésnél a havi üzemeltetési költsége azonos üzemeltetési feltételeknél alacsonyabb, mint egy hagyományos gázkazán esetében. Pontosan szabályozható, azaz nagyon precízen lehet a hőmérsékletet állítani, ezért a számla is alacsonyabb lesz.

Bővebb információért lépj át az AirTheCash fűtőmodul információs oldalára.

Erre a linkre kattintva kitöltheted az ingyenes ajánlathoz az adatlapot.

Körbevesz minket a modern kor által szült káros sugárzás, ami hozzájárul a kimerültség és több tucat súlyos betegség kialakulásához.

30 éves magyar találmány, amivel a káros sugárzást 90-95%-kal tudod csökkenteni.

Hogyan hat az egészségedre a káros sugárzás, és mit tudsz tenni ellene?

Az 5G sugárzás káros hatása okot ad a félelemre vagy csak városi legenda?

Bővebb információért lépj át az SHS Sugárásvédelem információs oldalára.

https://airthecash.com/sugarzasvedelem/